Gå tilbage til hovedsiden
Hvilke gryder og pander kan gå i opvaskemaskinen

Hvilke gryder og pander kan gå i opvaskemaskinen

Sådan vasker du gryder og pander af rustfrit stål op i opvaskemaskinen.

Læs videre for se vores bedste tips om at få mest ud af din opvaskemaskine (med lidt hjælp fra Neophos® opvaskemidler!), når du rengør forskellige køkkenartikler lavet i rustfrit stål.

Sådan vasker du gryder og pander af rustfrit stål op i opvaskemaskinen

Selvom rustfrit stål er at af de sikreste materialer at putte i opvaskemaskinen, er der alligevel et par tips, man skal huske på for at undgå at ødelægge sit favorit køkkengrej.3

  1. Husk at fjerne alle faste rester fra dine snavsede gryder og pander først for at undgå, at madrester kan tilstoppe din maskine.
  2. Se efter et ‘tåler maskinopvask’ mærke på genstanden. Rustfrit stål kan tåle maskinopvask, men aluminium f.eks. kan ikke.
  3. Tænk på hvordan du skal pakke din opvaskemaskine – snavsede gryder og pander skal enten ligge på siden eller med den snavsede side nedad på den nederste hylde.
  4. Put opvaskemiddel som f.eks. Neophos® Power All In 1™ tabletter med frisk duft i og sæt maskinen på et specielt program for gryder og pander (hvis det er muligt). Hvis din opvaskemaskine ikke har den indstilling, skal du bare vælge det længste program for virkelig at gøre noget ved de fastbrændte pletter.
     

Hvis du vil vide mere om vores udvalg af opvaskemidler og finde et, der passer til dine behov, kan du tjekke vores produktvejledning - Opvaskemidler: Produkt Assistance

 

1 https://www.hunker.com/13710626/is-stainless-steel-dishwasher-safe

2 https://www.wikihow.com/Clean-a-Stainless-Steel-Water-Bottle

3 https://cascadeclean.com/en-us/dishwasher-how-to/how-to-clean/how-to-clean-stainless-steel-pots-and-pans-in-the-dishwasher