Gå tilbage til hovedsiden
Sådan vasker du bageplader i en opvaskemaskine

Sådan vasker du bageplader i en opvaskemaskine

Her er forklaringen på, hvordan du kan rengøre dine bageplader vha. din opvaskemaskine.

Er der noget mere tilfredsstillende end at tage en plade fuld af frisk bagværk ud af ovnen? Det mener vi ikke, der er. Men rengøringen bagefter kan få dig til stille spørgsmålet, om det var det værd. Heldigvis behøver du ikke at skrubbe brændt lasagne eller sprød muffin af i hånden. Her er forklaringen på, hvordan du kan rengøre dine bageplader vha. din opvaskemaskine.

Sådan vaskes bageplader op i opvaskemaskinen

Rengøring af bageplader med fedt, der er brændt på, kan være en udfordring, men hvis du gør det regelmæssigt, kan du bage småkager perfekt - hver gang. Bare følg disse enkle trin, og så kan du vinke farvel til snavsede bageplader for altid.

  1. Neophos© opvaskemidler kan let klare de fleste opgaver mht. at rengøre bagegrej. Men med meget plettede bageplader skal man prøve at skrabe så mange rester af som muligt, før man putter dem i opvaskemaskinen.
  2. Tjek at din bageplade tåler maskinopvask, før du sætter den på nederste hylde i din opvaskemaskine.
  3. Brug et opvaskemiddel som f.eks. Neophos® Ultimate™ til at blødgøre mad, der er brændt på, og gøre din bageplade ren, glat og klar til din næste portion!

Hvis du holder dine bageredskaber rene og fedtfri, kan du bage perfekt med dem i mange år frem. Så behandl dem rigtigt med et opvaskemiddel, der gør det hårde arbejde for dig.

Sådan vaskes et glasfad op i opvaskemaskinen

Du har lige haft huset fuld af gæster og serveret din berømte gryderet, og nu ser dit glasfad noget brugt ud. Ikke noget problem. Find ud, hvordan du kan rengøre et glasfad med brændt gryderet vha. Neophos® og vær klar til at have gæster igen i løbet af ingen tid.

  1. Selvom Neophos® opvaskemidler kan rengøre de mest stædige pletter, skal du måske hjælpe dem lidt på vej, hvis dit glasfad er fyldt med brændt mad. Prøv at skrabe så mange rester af som muligt, før du putter det i opvaskemaskinen
  2. Tjek dit glasfad tåler maskinopvask, og, hvis det er tilfældet, sæt det i opvaskemaskinen på nederste hylde.
  3. Brug et kvalitets opvaskemiddel som f.eks. Neophos® Ultimate™, der vasker rester væk og opnår en fantastisk glans, selv under de vanskeligste vandforhold.
  4. Lad dit glasfad lufttørre, for du stiller det væk.

Har du behov for at vide, hvordan du vasker glas op i opvaskemaskinen ordentligt? Vi tager os af dig i vores artikel om emnet.

Sådan vaskes en muffinplade op i opvaskemaskinen

Det er et mareridt at vaske muffinplader op i hånden, så når dine tåler maskinopvask (mange silikone-, glas- og metalfade er), kan du lade din opvaskemaskine gøre det beskidte arbejde.

  1. Neophos® opvaskemidler er fantastiske til at rengøre dit bagegrej uden forudgående forberedelse (så du behøver ikke at skylle dem af, før du sætter dem i opvaskemaskinen). Men hvis din muffinplade har alvorligt brændt fedt eller rester, skal du sørge for at skrabe det af så meget som muligt, før du sætter det i maskinen.
  2. De fleste opvaskemaskiner har ikke plads til en muffinplade af metal på den øverste hylde, så sæt din plade i bunden. Men hvor det er muligt, er det bedst at sætte dine silikoneplader på øverste hylde - det er længere væk fra varmen og hjælper med at bevare din plade i længere tid.
  3. Brug et kraftfuldt opvaskemiddel som f.eks. Neophos® Ultimate™ for at nedbryde fedt og brændt mad og ende med en perfekt opvask.