#StopMedAtSkylle

Hver gang vi skyller vores opvask af,
spilder vi op til 25 liter vand.

Lad os droppe den vane.

HVAD ER UDFORDRINGEN?

separator

I Danmark er vi heldige at have masser af frisk vand af høj kvalitet, og lidt over 99% af det vand vi drikker, er grundvand. Der er dog op til 20% chance for at tørke vil forekomme i de kommende 10 år. Den stadig flere tørre somre sætter vores grundvandsreserver under pres og dermed også vandet i vandhanen. Desuden dræner storbyer som København deres grundvand hurtigere, end det kan genopfyldes.

25L

Op til 25 liters

Ved simpelthen ikke at forskylle tallerkener, før de sættes i opvaskemaskinen, kan vi spare op til 25 liter pr. fyldning.

NEOPHOS LØFTET

separator

DU LOVER

Du lover, ikke at skylle tallerknerne, før du sætter dem i opvaskemaskinen, for at spare op til 25 liter vand pr. opvask.

NEOPHOS LOVER

Til gengæld lover Neophos, at dine tallerkner bliver så rene, at de skinner. Uden forskylning!

HVAD KAN VI GØRE?

separator

Så sluk for vandet, og skrab i stedet for! Fjern madresterne fra tallerkenerne med et køkkenredskab, inden du sætter dem i opvaskemaskinen, men skyl dem ikke. På den måde kan du spare på vores dyrebare vand uden at skulle gå på kompromis med opvaskemaskine resultater. Neophos Quantum Ultimate lover at give dig den ultimative Neophos opvask og glans!

6 MÅDER AT SPARE VAND PÅ

separator

Når vi ved, hvor vi spilder vand, kan det inspirere os til at handle positivt. I gennemsnit bruger europæerne 144 liter vand hver dag, men der er mange ting, vi alle kan gøre for at bruge mindre. Vi er nødt til at reducere vores vandforbrug for at reducere truslen om alvorlig vandmangel, og vores individuelle handlinger kan tilsammen gøre en stor forskel.

NEOPHOS QUANTUM ULTIMATE

separator

Den forbedrede Neophos Quantum Ultimate gør servicet skinnende rent*. Tabsene, der er baseret på vores mest avancerede formel, opløses hurtigere end nogensinde. De opløser fedt effektivt, nedbryder besværlige madpletter, uden at du behøver at skylle din opvask først, og giver en flot glans.

Spar tid og vand i køkkenet, når du ved, at dit service bliver skinnende rent med Neophos Quantum Ultimate opvasketabs.

*i forhold til Neophos Quantum

VORES PARTNERE

separator

VORES INDHOLDSPARTNER

National Geographic

VORES PRODUCENTPARTNER

Bosh