Planlægning af en grillfest

2

For at opnå mest sjov, morskab og mængder af mad, du kan spise, vil en god plan for din grillfest altid være meget behjælpelig. Tjekke vejrudsigten, klargøring af grillen og marinering af kyllingen er alt sammen en vigtig del af en god grillfest. Men der er også mage andre ting, man skal tage højde for, inklusiv rengøringen. Følgerne af en grillfest vil helt sikkert efterlade nogle pander, tallerkner og glas rundt omkring. Du vil med vores tips (og Neophos opvasketabs) være forberedt og klar til en sjov grillfest.

Start grillen!

Tag en spatel, en tang, et bjerg af kød, boller og barbecue, så har du alle de basale ting til en god dag ved grillen. Tilsæt derudover et forklæde og en sjov kokkehue, så festen rigtig kan begynde. Tilsæt venner og familie og nogle sjove lege (måske endda en piñata), så du nu har flere ting at tage dig til. Ekstra mad som frisk frugt, chokolade, chips og popcorn tilføjer yderligere begejstring. Til sidst skal du huske en skraldespand til det overskydende mad og en opvaskemaskine, der ordner resten.

Hvilket mad har du brug for?

Kød – Burgers er altid bedst, men du bør overveje at marinere noget kylling eller lave kebab på et grillspyd, hvis du vil prøver noget lidt anderledes og velsmagende.

Vegetarer – der er altid en! Vegetarburgers, bagte kartofler, vegetarspyd, aubergine eller mejskolber er gode grillalternativer til de kødfyldte retter.

Dyppelse og sauce – Vi har alle vores favoritter, men man kan ikke tage fejl af klassikkerne ketchup/mayonnaise/sennep med hjemmelavet coleslaw eller hummus.

Drikkelse – En god måde af differentiere sin grillfest fra naboens er ved at få gæsterne til at medbringe usædvanlige drinks, som de gerne vil have, at andre skal prøve. Bland derefter dem alle i en stor beholder med is (separate til alkohol/ikke-alkohol). Nu kan folk opleve nye, forfriskende drinks, de ellers ikke normalt ville have prøvet.

Ekstra redskaber

Tange – Om de så er af træ eller metal, skal du huske at finde et sted til dem væk fra flammerne mellem brug, ellers ender de bare nede på jorden!

Solcreme – Nemt at glemme, men det kan medføre nogle triste ansigter efter en dag med meget sol.

Sport/lege: Frisbees, fodbolde og volleybolde er de traditionelle favoritter, men det er en god lejlighed til at prøve noget mere usædvanligt som bowling og hesteskokast.

Stearinlys/tiki lamper/små kulørte lamper – til at holde festen kørende efter mørkets frembrud.

Opvask!

Ligesom alt det andet, må du ikke glemme at inkludere Neophos Quantum Max opvasketabs, der klarer alle fedtpletter som grillen kan være skyld i. Opvasken kan gøres meget nemmere med Neophos, der både nedbryder fedt og kalk og efterlader din opvask ren.