Opvask i hånden vs. opvaskemaskinen

5

Nogen gange sætter du tingene i opvaskemaskinen, men andre gange er det bare nemmere at vaske tingene op i hånden – eller er det? En opvaskemaskine er til for at gøre livet så let som muligt, at gøre dig i stand til at sætte pris på alle de opvaske livet kaster efter dig ved at placere dem rigtigt i opvaskeren og derefter klare nogle af de vigtigere ting. Vi ved, at den løsning, der hjælper dig mest, er den, du skal tænke mindst over. Her har vi sammensat en liste med grunde til ikke at bekymre dig om opvasken, især i hånden:

Spar penge

Det er en almindelig men fejlagtig opfattelse, at du sparer penge ved at vaske op i hånden. Det er faktisk ikke tilfældet. For opvaskemaskiner genbruger en begrænset del af vandet, der strømmer ikke bare konstant nyt vand ud, der bliver spildt. En opvaskemaskine bruger i gennemsnit helt ned til 13 liter vand[1]. Så du sparer penge på vandregninger såvel som opvarmningen af det. Tjek vores beregner ud for at finde ud af, hvor mange penge, du kan spare her.

Spar tid

Det kan tage op til en time at vaske et fuldt læs maskinopvask i hånden– inklusiv køkkenredskaber, gryder, pander og tallerkner. Selvom en opvask i maskinen kan tage længere tid (alt efter cyklussen), bruger du egentlig kun tid på at fylde den op og tømme den. Det tager i gennemsnit ni minutter. Forskellen er enorm.

Spar køkkengrej

Alle har prøvet tabe en glat tallerken ud af deres hænder eller tabt den, mens den læner op ad drypbakken kun for at ødelægge mod gulvet eller køkkenbordet. Det er meget frustrerende, og det samme gælder også for glas og skrøbelige genstande. Dette problem løser en opvaskemaskine ved sikkert at sortere genstandene gennem hele vasken, og den tørrer selv tingene efter og garanterer, at de ikke glider ud af hænderne! En opvaskemaskine sparer dig glasartikler med tiden, så længe du opbevarer dem korrekt.

Bedre rengøring

Et strøg med en svamp er ikke det samme som en lang cyklus med det bedste vaskemiddel og rygende varmt vand. Opvaskemaskiner er en effektiv rengøringsløsning, mens opvask i hånden kan være ineffektivt grundet manglen på omhu og udmattelse ved en opvask. Opvasken bliver nemmere, renere og bedre med en opvaskemaskine og opvasketabs fra Neophos.

Hver opvask. Hver gang.

Elsk din opvaskemaskine. Giv den Neophos.[1] http://www.neophos.dk/tips-og-gode-raad/#tip=2299