Neophos Maskinerens: Vedligeholdelse af din opvaskemaskine

Dishwasher Cleaner Benefits

“Hvis du behandler dine maskiner godt, vil de behandle dig godt” er en velkendt tanke. Men det er lige så vigtigt at huske dette råd, når det kommer til at tage sig dit køkken, som alt andet i livet. Som med de fleste maskiner i dit køkken, fra kedlen til køleskabet, har de alle brug for en god rengøring fra tid til anden, både indvendigt og udvendigt.

Når det kommer til din opvaskemaskine, er det især vigtigt, da renheden af din opvaskemaskine er direkte relateret til renheden og hygiejnen af dine tallerkener og glas, som du spiser og drikker fra.

 Snavs og kalkrester kan sætte sig i maskinenes rør, samt i sprøjtearmen. Din maskine kan også begynde at lugte dårligt og fejle i at opnå sin fulde temperatur engang imellem hvis den ikke bliver ordentlig rengjort. Det anbefales at du benytter opvaskemaskine rens en gang om måneden for at forhindre skidt og kalk at bygge sig op og for at sikre at din opvaskemaskine altid kører på den mest optimale ydeevne.

Hos Neophos, går vi meget op i at hjælpe dig med holde de vigtige dele i din opvaskemaskine rene, da disse er de sværeste at rengøre. Vi ved også at jo nemmere det er at gøre din maskine ren, desto længere vil maskinen holde sig så ren som muligt. Vi bliver ofte spurgt om hvordan man bedst benytter vores Neophos opvaskemaskine rens, så her kommer nogle håndgribelige tips til at gøre processen så nem som muligt.

 

Når du burger Neophos opvaskemaskine rens:

  • Vær sikker på at din maskine er tom, og brug ikke andet sæbe eller opvaskemiddel.
  • Placer flasken med bunden op mens du holder låget på flasken (fjern klistermærket)
  • Luk lågen og tænd maskinen og lad den køre et højt/intenst program.
  • Når programmet er kørt færdigt, kan du fjerne flasken og smide den ud. Din opvaskemaskine kan nu arbejde optimalt og effektivt igen.
  • Gentag dette ca. en gang om måneden med Neophos Opvaskemaskine rens ved regelmæssig brug.

Jeg håber at dette svarer på nogle af de spørgsmål du måtte have om at bruge Neophos opvaskemaskine rens, og hvorfor det er vigtigt at holde din maskine ren. En lille investering en gang om måneden for at vedligeholde din opvaskemaskine, betaler sig og gør effektiviteten bedre på din maskine. Derudover giver det dig meget mere tid til at spendere på de ting du elsker