Hvad putter du i opvaskemaskinen?

5 Load Limits Whats In Your Dishwasher

Lige siden opvaskemaskinen blev opfundet i det 19. århundrede, har det sparet folk både tid og kræfter overalt i verden. På trods af dette, har folk stadig ikke nok tiltro til deres maskine og bruger ofte tid på at vaske ting op i hånden. Folk føler, der er en grænse for, hvad en opvaskemaskine kan klare, og utallige timer er derved spildt ved at folk sætter ting i blød, forvasker og vasker ting op i hånden.

For at hjælpe med at optimere denne tid, har vi sammensat en liste af fem ting der kan være brugbar viden næste gang du finder gummihandskerne frem, efter at du har fyldt din opvaskemaskine:

En opvaskemaskine kan sagtens rengøre pander!

Nogle tror at på grund af størrelsen på gryder og pander, kan opvaskemaskinen ikke rengøre dem ordentligt. Selvom det kan kræve et mere intenst vaskeprogram, er det ikke noget problem at få pander rene, så længe du bruger Neophos.

En opvaskemaskine kan fjerne madrester der er brændt på!

Der hersker en udbredt misforståelse omkring at opvaskemaskiner har svært ved at tackle madrester som er brændt på. Neophos indeholder kraftfulde enzymer som eliminerer behovet for at iblødsætte eller forvaske de køkkenredskaber som måtte have brændte madrester på sig.

En opvaskemaskine kan rengøre skrøbelige krystalglas!

Du burde altid være forsigtig når du fylder opvaskemaskinen. For at beskytte dine glas, skal du sikre dig at de har nok plads og ikke slår ind imod hinanden. Så længe du tager dette forbehold, skulle dine krystalglas nemt kunne gå igennem en opvaskemaskine.

Dartington Crystal anbefaler Neophos som det bedste opvaskemiddel til deres glas, som også kan tackle de mest besværlige pletter og samtidigt også er mildt nok til at sikre at dine skrøbelige glas er godt behandlet.

En opvaskemaskine har plads nok til glas med stilke!

Mange indser ikke at tophylden på en opvaskemaskine kan sænkes, således der bliver plads til de højere glas med stilk. På denne måde kan selv disse glas blive rene på en sikker måde!

En opvaskemaskine kan pleje dine glas!

Glaspest plejede at være noget som afholdt mange folk fra at benytte opvaskemaskinen. Glaspest opstår når de små molekyler som udgør glasset, bliver omarrangeret ved høje temperaturer og andre opvaskemidler, hvilket betyder at lyset ikke kan skinne igennem glasset som det burde. Dette sker desværre for mange glas igennem deres levetid. Hvis man benytter det bedste opvaskemiddel, kan det derimod forhindre glaspest. Neophos har udviklet en ny patenteret formular til Neophos Afspænding Power & Pure, som aktiveres under vaskeprogrammet og beskytter dine glas, for at sikre at de forbliver skinnende som de burde være.

Det var de vigtigste ting at huske, så din opvaskemaskine arbejder for dig og ikke omvendt. Alt, du behøver at gøre, er at fylde den, og så kan du slappe af og foretage dig vigtigere ting i livet.