Fordelene ved opvaskemaskine rens

1409005 Aw Packshot Ft Rgb Hr

Det er indlysende, at din opvaskemaskines fornemmeste opgave er at tage opvasken for dig, men hvad gør man, når maskinen selv bliver beskidt?

Når din opvaskemaskine bruges på daglig basis, kan du opleve at der sker en ophobning af fedt og madrester i den. Dette kan blokere for vigtige rengøringselementer i maskinen, og forhindre at dit service kommer skinnende rent ud. For at sikre at din opvaskemaskine bliver ved med at rengøre til den standard, du forventer, er det vigtigt at huske ”De Tre L’er”:

LÆR din opvaskemaskine at kende

Først og fremmest er det vigtigt at få styr på, hvordan du bedst behandler din vidunderlige hjælper, især hvordan du gør den ordentlig ren. Alle opvaskemaskiner er forskellige, så det er en god ide at tjekke manualen for tips til, hvordan du rengør filteret. Et produkt som Neophos maskinrens kan anvendes i alle opvaskemaskiner til at fjerne ophobninger af fedt, snavs og kalkrester, og det er meget nemt at bruge. Fjern klistermærket fra toppen af beholderen, vend flasken på hovedet og placer den sikkert i tallerkenstativet. Start et høj-temperatur program, det du normalt ville køre (Husk at sikre dig at maskinen er tømt for opvask og alle andre rengøringsmidler). Neophos maskinrens virker ved at angribe og nedbryde lagene af fedt og mineraler, som ophober sig i de områder i opvaskemaskinen, som er sværest at komme til, og sikrer maximal ydeevne. Slut af med at tørre maskinen af med en rengøringsspray indvendigt, og den er så god som ny igen.

LEG med din opvaskemaskine

Hvis din opvaskemaskine ikke er ren, hvordan kan du så forvente, at den vil rengøre dit service ordentligt? Hvis den ikke får den opmærksomhed og pleje, den fortjener, vil det ikke vare længe før, de vigtige dele såsom spulearme og dyserne vil være tilstoppede af madrester, fedt og snavs. Det medfører ikke alene, at effektiviteten vil blive reduceret, men også at vandet vil blive presset igennem gamle madrester, der ikke er blevet vasket af. Det anbefales, at man rengører sin opvaskemaskine ca. en gang om måneden for at sikre, at service og bestik er rent og hygiejnisk.

LEV livet

Dette er det absolut vigtigste råd. Hele meningen med at anskaffe sig en opvaskemaskine i første omgang er, så du kan fokusere på andre og vigtigere ting end at vaske op. Din opvaskemaskine er her for at spare dig tid, og selv ganske få minutter hver måned brugt på vedligeholdelse af maskinen, betaler sig i sidste ende. Din opvaskemaskine er her for din skyld, og ikke omvendt.