Aldrig mere røde hænder!

5 Dont Get Caught Red Handed

At vaske op i hånden kan være en rigtig sur pligt. Ikke alene koster det mere end når du bruger opvaskemaskinen, men det kan også være et beskidt, trættende og af og til risikabelt arbejde! I denne artikel ser vi nærmere på faldgrupperne ved at vaske op i hånden.

1 Røde, tørre hænder

En af største ulemper ved at vaske op i hånden er, at det udtørrer hænderne. Hvis du ofte vasker op i hånden kan det udtørre huden på dine hænder, eller gøre dem røde af alt skrubberiet. Selv latex-frie handsker kan udtørre hænderne og efterlade en følelse af, at de er dækket i kalk. Det er meget nemmere at bruge en opvaskemaskine og Neophos, den bedste opvasketab, for at sikre dig den bedste vask. 

2 Tidsspilde

En af de bedste gevinster ved en opvaskemaskine er, at den næsten ikke bruger noget af din dyrebare tid på rengøring. Det eneste du skal gøre at fylde den op, når du er færdig med at spise. Når maskinen er fuld, tænder du den og lader den arbejde natten over, og tømmer den igen næste dag. Snakker vi derimod om opvaske i hånden, skal du bruge tid på hvert eneste glas, tallerken, gryde og kop.

3 Vask af bestik

Den største forskel på at vaske op i hånden og med opvaskemaskine er bestikket. Med en svamp og iblødsætning kan du få fjernet de fleste rester og snavs på knive, men den perfekte rengøring af en gaffel kan være vanskelig. Desuden skal hvert enkelt stykke bestik gøres rent, hvorfor det tager ekstra lang tid at vaske bestik op. 

4 Skarpe knive

Hvis du godt kan lide at holde dine knive skarpe, foretrækker du måske at vaske dem op i hånden med risiko for at skære dig selv, især hvis de er blevet slebet for nyligt. Moderne opvaskemaskiner har særlige sektioner, som holder knive adskilt fra andet bestik samt sørger for, at knivbladene vender nedad under opvask, så nu har du en helt ny måde at undgå dette problem.

Så giv dig selv en pause! Du kan spare tid, flid og passe på dine hænder ved at fylde alting ind i opvaskemaskinen og lade Neophos klare det sure arbejde.