Glaspest behøver ikke at ødelægge din fest

Non tutti i bicchieri opachi vengono per nuocere

Hvad der er bedre end at tage til et middagsselskab, er at holde et selv. Tilfredsstillelsen som man får fra at invitere alle venner og/eller familien til middag, er svær at slå. I en tid af sociale medier og notifikationer kan det være befriende at sætte sig ned og faktisk tale med mennesker over et godt måltid.

At holde et middagsselskab, kan være ret hårdt arbejde og når du ser tilbage efter det, kan det føles som om du slet ikke var til stede. Dette er en skam, fordi der ikke er nogen grund til at man ikke skulle kunne nyde det lige så meget som dine gæster, især for noget såsom glaspest, som virker som en lille ting, men som kan ødelægge den perfektionisme som du har arbejdet så hårdt for at opnå.

Når du skal planlægge et middagsselskab, kan det hjælpe at bryde alt ned du skal gøre, så du kan tjekke tingene af før tid, så du kan undgå noget af stressen. Dette garanterer ikke at du ikke vil få travlt, og skulle løbe rundt og rotere tallerkener, men det betyder at du i hvertfald har nok af dem til at servere maden på!

Har du husket……

□  Tallerkener?

□  Bestik?

□  Stole?

□  Mad?

□  Kaffe?

□  Drikkevarer?

□  Musik?

□  Gæster?

□  Dekorationer?

□  Bordplan?

□  Servietter?

□  Børnelege?

□  Glas?

Glas kan ofte skabe særlig irritation. Selv på trods af alle forberedelserne du laver, når man kokkererer til større selskaber, vil du sandsynligvis være nødt til at vove dig ind i bunden af skabet, for at sikre dig at der er glas nok til alle. Hvis disse glas er tågede, kan det være noget som er sket over tiden, men denne process sker hurtigere på grund af vandblødgøringsmidler, kørt på et alt for højt program, med for lange vasketid og vandtemperaturer. Når glaspesten først har sat ind, er det desværre umuligt at komme af med igen, men der er ting du kan gøre for at undslippe at skulle købe og smide glas ud:

 

  • Brug Neophos Quantum Power & Pure, da dette hjælper med at opnå en perfekt renhed, men også tilføjer en unik glasbeskyttelse for at beskytte fra at blive ramt af glaspest.
  • Tjek at dine glas kan klare maskinopvask, før du køber dem.
  • Vær sikker på at alle vandblødningsdele er på den rette indstilling.
  • Brug et vaskeprogram til glas, hvis der findes sådan et. Disse er kortere og har lavere temperatur.
  • Lad dine glas køle af i opvaskemaskinen før du tager dem ud. Åben lågen og lad dampen slippe ud når programmet er færdigt.
  • Brug Neophos opvask og glasbeskytter for yderligere beskyttelse mod korrusion.

 

Ved at være opmærksom på disse tips, skal du aldrig mere holde dig tilbage på grund af problemer med tågede glas igen, og billedet vil igen være komplet. Slap af, tag din tid, og nyd det, med den viden at takket være Neophos, vil dine glas se perfekte ud i længere tid.