En dag med glas

4

Du bør ikke være for langt væk fra et glas i løbet af dagen. Om det så er spisetider som morgenmad, frokost, aftensmad eller bare et glas vand, der står på bordet, når du arbejder, så bliver glasset brugt mange gange i løbet af dagen. Men hvad med de tidspunkter, du ikke tænker over? De sjældne lejligheder, hvor man også kan bruge glas? Glas kan bruges til så mange ting, og nogle af dem, tager du sikkert for givet. Lad os se på det daglige glasbrug sammen og også finde ud af en smule om glasbeskyttelse.

Morgen

Mange vågner op til et glas vand på sengebordet ved siden af sengen. Du pisker måske et æg i et glas, eller du fylder måske dit glas med bananer – smoothies, mener vi! Derefter drikker du et glas appelsinjuice og fylder derved en hel række op i opvaskemaskinen, og det er endda, før du forlader dit hus!

Dagen

Mens mange menneskers daglige koffeinindtag består af kaffe på vej til arbejde i en kop, du bare kan smide væk, er der andre, der stadig foretrækker det traditionelle kaffe- eller tekrus på kontoret. Dette kan være begyndelsen på en ophobning af glas. Især da det anbefales, at vi drikker mellem 1,6-2 liter væske om dagen, hvilket svarer til omkring 10 200ml glas. Det kræver meget plads, hvis man stiller dem op på et køkkenbord. Alt efter hvordan du foretrækker din bordopsætning, kan du godt finde flere anvendelsesmuligheder til dine glas – har du en kontorplante? Vand den med et glas! Holder til kuglepenne? Check!

Aften

Lige meget hvem du er, kan du bruge glas til mange flere ting, end du måske havde regnet med. Om du så går ud eller laver kunst og håndværk, kan anvendelsen af glas være overraskende og hurtigt fylde din opvaskemaskine op. Du kan bruge glas til så meget, fra en midlertidig kagerulle til bagningen eller udspartling af chokolademousse. For natteravnene kan peanuts i et glas være en sjov snack.

Med så hårde opgaver kan dine glas drage fordel af glasbeskyttelse, især hvis du vil holde dem skinnende. Dine glas bliver mere og mere matte efter hver vask, men Neophos Shine & Protect kan holde dine glas skinnende i længere tid.