Den uelskede opvaskemaskine

Finish 01 Whatislurkingindw DK

Opvaskemaskiner vasker i gennemsnit 8000 beskidte emner om året. Det bliver til en masse slam, fedt og kalk der passerer igennem din opvasker.

Opvaskemaskiner i det moderne hjem bliver ofte overset når det kommer til vedligeholdelse, ejere renser dem som regel først når den stopper med at virke eller ydeevnen falder. En almindelig misforståelse er at opvaskemaskiner er lavet til at gøre rent og derfor burde rengøre sig selv – dette er dog langt fra sandheden.

Problemer der kan opstå ved ikke at bruge maskinrens

Der er ingen problemer i at bruge opvaskemaskinen til den tunge pligt det er at vaske op, men ligeså vigtigt som det er at din opvaskemaskine tager sig af dig, ligeså vigtigt er det at du tager dig af den. Der er nogle ting der fortæller dig at din opvaskemaskine har brug for en rengøring. Disse inkluderer:

  •  Ubehagelig lugt

Når du bruger din opvaskemaskine ofte, vil der med tiden blive opbygget fedt og snavs i dele af opvaskemaskinen som du ikke kan se. Dette kan ende med at din opvaskemaskine, i det lange løb, begynder at lugte.

  • Kalk 

Hvis du bor I et område med hårdt vand, kan du være mere tilbøjelig til at opleve kalk der opbygges i din opvaskemaskine, som kan påvirke ydeevnen. Neophos Opvaskemaskine salt kan hjælpe med at blødgøre vandet og ikke bare at forbedre dit opvaskemiddels ydeevne, men også til at forhindre pletter og vandmærker på din opvask.

  • Opvasken kommer ud beskidt

Med tiden, kan fedt og partikler fra madrester blive bygget op i dele af opvaskemaskinen som du ikke kan se, men bare fordi du ikke kan se det, betyder det ikke at det ikke er der. Denne opbygning kan reducere vandgennemstrømningen i din maskine, og medmindre du kan finde en løsning til at rengøre de skjulte områder, forventer du i praksis at en beskidt maskine kan gøre din opvask ren.

Løsningen? Neophos maskinrens

Neophos Maskinrens kan anvendes til alle vaskemaskiner, så uanset størrelse eller design, er din opvask garanteret at komme ud renere samtidigt med at din opvask vil lugte bedre, takket være 5 i én ydeevnen:

  • Renser skjulte steder
  • Neutraliserer lugt
  • Renser fedt
  • Fjerner kalk
  • Vedligeholder vaskemaskinen

Anvendelse

At vaske din opvaskemaskine tager ikke så lang tid som du tror. Efter du har fjernet madrester fra filteret er der ingen grund til at skulle ned på knæ og skrubbe, da en funklende ren opvaskemaskine er let at opnå takket være Neophos maskinrens;

Trin1: Fjern klistermærket fra toppen af flasken, men lad hætten blive på.

Trin 2: Placer flasken sikkert og omvendt i den nederste bakke af din opvasker (Hvor du normalt ville placere tallerkener).

Trin 3: Kør din opvasker på et program der har en temperatur på mindst 65 grader Celsius.

Husk: Brug kun Neophos maskinrens når din opvaskemaskine er tom og undgå at tilføre rengøringsmiddel.

Det anbefales at du bruger Neophos maskinrens en gang om måneden for at sikre at din opvaskemaskine kører med optimal ydeevne samtidigt med at det hjælper med at tackle problemer, der potentielt kunne have en indflydelse på hvor rene dine tallerkner er.