Bagerens værktøjskasse

Finish 03 Unsunghero Dk

Hvis du ikke er en erfaren bager, kan det være frustrerende at læse sig igennem en kompliceret opskrift, for blot at komme hjem og finde ud af, at du ikke har det nødvendige køkkenudstyr. Der er endeløse mængder af højteknologisk udstyr - alle med hver deres formål, men hvad er værd at investere i?

Her er et par gode råd, som du får brug for, hvis du vil starte med at bage. På den måde kan du, når du har lavet alt det hårde arbejde og dine cupcakes hæver,  slappe af med tanken om, at alt kommer ud af opvaskemaskinen skinnende og friskt!

Bagepapir

Selvom det er et engangsprodukt, er det noget, enhver bager har brug for i deres lager, for at sikre at der er intet, som sidder fast. Du vil ikke bruge tid på at forberede og bage for at se alt dit hårde arbejde blive ødelagt af bageformen.

Bageristen

Alt på listen kan blive kategoriseret som uundværligt, men hvis du anskaffer dig nogle få ting, skal en bagerist være en af dem. De hjælper med at undgå at dit bagværk bliver klæg, ved at tillade luften at cirkulere rundt om dit friske bagværk, ved at løfte det en smule over køkkenbordet.

Målebæger

Du kan ikke følge en opskrift, hvis du ikke ved hvor meget væske, du skal tilsætte blandingen. Det er altid nyttigt at have et målebæger i nærheden, da de er essentielle til at lave mængderne præcis som de skal være.

Måleskeer

Ligesom med et målebæger, skal du sikre dig, at du har den rette mængde af tørre ingredienser, for at sikre dig at din blanding ikke bliver for våd eller for tør.

Røreskåle

Røreskåle virker måske indlysende, men er fuldstændig essentielle for din bagning. Det er helt sikkert værd at overveje at investere i en varmesikret skål så den kan gå i mikrobølgeovnen eller klare sig over simrende vand hvis du for eksempel er ved at smelte chokolade.

Når du er færdig med røreskålen kan det potentielt være en af de mest beskidte ting i køkkenet. Derfor skal du være klar over, at du kan putte den i opvaskemaskinen med Neophos Quantum. Det vil helt sikkert gøre dit liv meget nemmere i forbindelse med at få gjort rent bagefter.

Paletkniv

En paletkniv er et multifunktionelt værktøj, når det kommer til at bage. Da den er tynd, lang og har rundede kanter, er den ekstremt nyttig til at skrabe skåle, udglatte kagefyld og endda til at skære i smør.

Når du placerer den i opvaskemaskinen, skal du sikre dig, at den ikke blokerer sprøjtearmene fra at snurre rundt, da du ellers risikerer at alt opvasken kommer ud beskidt, fordi vandet ikke effektivt kan cirkulere og gøre rent.

Spyd

Træspyd er gode til grillen, men de er ikke det bedste valg til at bage. Metalspyd kan hjælpe dig med at finde ud af om din kage er bagt færdig – hvis du stikker spyddet ind i kagen et par steder, inklusiv i midten, og det kommer ud rent, er kagen klar til at komme ud af ovnen.

Si

En ting, der er meget anbefalingsværdig, når det kommer til at bage, er en si, brugt til at gøre dine blandinger lette og luftige. En miniature si kan også udrette mirakler, når det kommer til at dekorere og fordele pulver på kagen.

Spatel

Ingen har lyst til at se alt deres hårde arbejde gå til spilde i forbindelse med bagning. En fleksibel spatel, ideelt af silikone eller plastic, vil hjælpe dig med at sikre at ingen blanding, eller smeltet chokolade, vil blive efterladt.

Piskeris

Ikke alle har råd til en håndmikser, og hvor skeer kan blive brugt som en substitut til at piske en blanding, kan piskeris blive brugt til at lufte dine blandinger, og gøre dem så lette og luftige, som du har behov for.

Piskeris er ikke det letteste at vaske op, så at have fred i sindet til bare at kunne smide dem ind i opvaskemaskinen, vil uden tvivl gøre livet lettere for dig.

Bare fordi du elsker at bage, betyder det ikke nødvendigvis at du elsker at vaske op. Heldigvis kan alt på denne liste (med undtagelse af bagepapir, selvfølgelig) gå i opvaskeren – og efterlade dig tilbage med ro i sjælen om, at du ikke har timer foran dig ved vasken bagefter.

Til de mest genstridige bagepletter kan du bruge Neophos Powerball til at tage sig af enhver beskidt kageblanding, som du måtte have, så du ikke skal kæmpe med at prøve at rengøre skåle og spatler! Du kan sætte dig ned og slappe af, mens Neophos gør det hårde arbejde.