Sjove fotografier

Orange smile game

Engangskameraer som underholdning ved et middagsselskab kan være en fantastisk måde at få samtalen og latteren i gang på. Giv dine gæster den udfordring at tage følgende 10 sjove billeder:

  1. Ske på næse – Hold en ske på næsen i 10 sekunder, og bed en anden om at fotografere denne imponerende præstation.
  2. Appelsinskalsmilet – Vær lidt kreativ med dine anbefalede 6 om dagen og send dit strålende, orange smil til kameraet ved hjælp af et stykke appelsinskal. 
  3. Hvalros med spisepinde – Ideel, hvis der serveres nudler til middagen. Dette billede kræver bare to spisepinde og et bredt smil. 
  4. Drikke over kors – Tag en anden gæst under armen og drik af hinandens glas på samme tid. Denne romantiske positur er perfekt til par. 
  5. Origami-udfordringen – Brug din fantasi til at lave en origami-kreation med en serviet, og fotografér derefter resultatet. 
  6. Spejlhuset – Prøv at fotografere gennem noget strålende, klart glas for at skabe en interessant visuel virkning. Farvet glas og glas med struktur er specielt velegnet. 
  7. Kaninører – Det skal gøres diskret. Stil dig op til fotografering bag en anden gæst og giv denne et par kaninører med to fingre. 
  8. Fotobomben – Denne practical joke er blevet et verdensomspændende fænomen, som også egner sig til et middagsselskab. For at lave en vellykket fotobombe skal du simpelthen ‘forbedre’ en anden gæsts foto ved at lave en komisk figur i baggrunden. 
  9. Perspektivbilledet – Leg med perspektiverne, og prøv at tage et sjovt billede ved at eksperimentere med størrelsen på genstande i forgrunden og baggrunden. Du kan f.eks. tage et billede af en, der sidder ved siden af en kæmpestor saltbøsse, ved at anbringe saltbøssen tæt ved kameraets linse med personen siddende i baggrunden.
  10. Filmstjerneposeringen – Vis dit kendskab til filmklassikerne ved at genskabe en ikonisk filmfigur som f.eks. Robert De Niro i Taxi Driver eller den velkendte positur for Charlie’s Angels-trioen.  
Del: