Sådan holder du den perfekte kaffe-komsammen

Bake Off PREVIEW

Alt for ofte er kaffe noget, der bliver skyllet ned på vej ud af døren, drukket mens du småløber på vej til arbejdet, eller imellem møder, måske endda med et navn på koppen, som er stavet forkert. Det er tid til at fejre kaffe for, hvad det i virkeligheden er; noget der skal tages tid til, noget der skal nydes, og noget at glædes over.

Findes der en mere perfekt lejlighed til at gøre det end ved at holde en kaffe-komsammen en formiddag i weekenden eller en eftermiddag efter arbejdet, hvor du, dine venner og familie kan slappe af og nyde hinandens selskab med en god kop kaffe?


1. Inviter alle

Vi mener ALLE. Inviter dine bedste venner, din familie, naboer og folk, du ikke har set længe. Dette er en god mulighed for at styrke gamle venskaber, og måske bygge nye.


2. Find på et tema

Det behøver ikke være skørt, det er ikke en børnefødselsdag – selvom du kunne få inspirationen fra en! Børnefødselsdagslege kan være sjove, og det kan være sjovt at være fjollet engang imellem. Hvis du hellere vil gå den forsigtige vej, er en bogklub en god måde at starte en spændende debat.


3. Bag!

Der er få ting, som er mere tilfredsstillende, end at nyde et stort stykke kage med en varm drik til. Du tror sikkert ikke, du har tid nok - eller måske har du ikke prøvet at bage før, men det er nemt at finde en masse simple opskrifter, som er lige til at følge. Er du nybegynder, så lad være med at bruge for lang tid på dekorationen. Langt de fleste synes, at en brandepandekage er ligeså lækker som en stor lagkage.

 

4. Kaffen

Kopi Luwak er en af de dyreste kaffesorter i verden og kan koste op til 18.000 kr. pr. kilo. Det, som gør den så særlig, er at det er samlet fra desmerdyrenes ekskrementer, da de lever af kaffebønnerne. Du behøver ikke gå i ekstremerne for at finde god kvalitetskaffe (det er nok bedst for alle, at du ikke gør), selvom det kunne være sjovt at prøve forskellige smagsvarianter. Husk at have noget koffeinfrikaffe klar i tilfælde af, at nogle af dine gæster er koffeinintolerante.

 

5. Stop bekymringerne! 

Dette er den vigtigste. Selvom du skal holde arrangementet, betyder det ikke, at du ikke skal nyde det lige så meget som dine gæster. Slap af og nyd deres selskab og tænk ikke på opvasken. Når alle folk er gået, kan du sætte det hele ind i opvaskemaskinen sammen med en Neophos Quantum opvasketab, så vil selv de mest beskidte kaffekopper blive rene.

Uanset hvad din motivation er for at samle folk, så husk at nyde din komsammen. Tag dig tid, spis, drik, grin og lad Neophos Quantum tage sig af opvasken.