Dagen efter

2

Vi har alle været der; vågnet op dagen efter at have været værter for en fantastisk fest, kun for at blive mødt med den påtrængende, og noget uvelkomne, dunst af halvtomme glas, tallerkner med madrester, og måske kedeligst af alt: udsigten til en kæmpe opvask.

Alt efter festens karakter vil der være forskellige udfordringer, som skal mødes, men med det rigtig værktøj vil du have dit hjem i tiptop stand på ingen tid:

Teselskabet

Uanset om det er resultatet af et velplanlagt og civiliseret selskab, eller en spontant opstået teceremoni efter musikken stoppede og sengen kaldte – krus og tekopper kan ofte være meget vanskelige at få helt rene på grund af indtørrede pletter.

Neophos nedbryder plettens partikler og fjerner pletten fuldstændigt. Det efterlader dig med skinnende rene kopper og krus!

Middagsselskabet

Alt det kræver, er en enkelt anekdote, som bliver lidt længere end planlagt, og du har misset det lille mirakel mellem, at maden enten er rå eller brændt fast til det ovnfaste fad. Lettere fastbrændt mad er næsten en naturlov, når du laver mad til mange, men med den bedste opvasketabs ved hånden, Neophos Power and Pure, er det ikke noget at bekymre sig om.

Neophos indeholder en særlig Powerball, der har en iblødsættende virkning, så du kan stille fadene direkte ind i opvaskemaskinen. Neophos nedbryder vanskelige og indtørrede madrester.

Cocktailfesten

Til emnet dagen derpå hører selvfølgelig også cocktailglas. Disse bringer særligt bekymringerne frem, når vi taler om opvaskemaskiner, især de dyre af dem. Alt du skal gøre er at stille dem i maskinen og sikre, at de ikke kan støde mod hinanden. Husk at bruge Neophos Quantum som sikrer dine glas mod glaspest, så de forbliver smukke og rene i længere tid.

Ved at følge disse råd kan du slappe af og slippe for bekymringerne om opvasken og nyde din fantastiske fest, takket være Neophos.