Tallerkner gennem hele dit liv

Finish 06 Nextgenerationofdishes DK

Mad og drikke har gennem historien altid været en central del af kultur og samfund. Det giver folk en følelse af en unik identitet, og skaber grundlaget for traditionelle begivenheder rundt omkring på jorden[1]. Ingredienserne, forberedelsesmetoderne, konserveringsteknikker, samt typer af mad spist ved forskellige måltider, varierer meget mellem kulturer[2][3] - men én ting de har tilfælles, er brugen af tallerkner.

Der er brug for tallerkner hver dag, så det er ikke forkert at sige, at de er en vigtig del af livet. Forskellige lejligheder kræver forskellige slags tallerkner, og her hos Neophos har vi udviklet vores mest kraftfulde opvasketabs til dato, hvilket betyder at dine tallerkner kommer ud rene og skinnende efter hver vask, klar til den næste lækre ret.

Her er nogle livsbegivenheder, hvor du kan se dig selv have brug for mange flere tallerkner.

Liv og livs begivenheder

Tallerkner er til hele livet - ikke bare til jul

For ”millennials”, har det at vokse op med teknologi konstant givet dem muligheden for at sammenligne sig selv og de ting, de ejer, med deres jævnaldrende – inklusiv boligudstyr. Ældre generationer modtog tallerkner for at markere milepæle i livet, men dette er praktiseret i mindre grad i dag. I dag er tallerkner så billige, at man kan købe flere, og individuelle stykker kan blive erstattet, når der er brug for det.

Store begivenheder i løbet af året vil altid skabe et behov for mange tallerkner. Uanset hvad begivenheden er -  en fødselsdag eller en nytårsfest, vil der altid være familie og venner tilstede til lejligheden.

Bryllupsgaver

Tidligere generationer ville have fået tallerkner til at markere milepæle i deres liv, nu til dags rammer folk dog forskellige stadier i livet i meget forskellige aldre. For eksempel er det mindre almindeligt at have tallerkner på ønskelisten til sit bryllup, da det i visse lande er normalt at par bor sammen, inden de bliver gift. De ville allerede have alt, de havde brug for til at starte deres gifte liv sammen, inklusiv spisestel.

Fødselsdage

Hvad enten du fejrer din egen eller et familiemedlems fødselsdag, er det dejligt, når de nærmeste er samlet til en fejring. Du får brug for en masse tallerkner, hvis du skal kunne imødekomme alt den familie og alle de venner, der potentielt kunne dukke op, i det mindste, takket være Neophos, kan du fokusere mere på at fejre, at du bliver et år ældre, i stedet for at skulle stå med opvasken efter en travl dag.

Serverings fade

På tidspunkter, hvor du skal sørge for et stort antal mennesker, kan et serveringsfad være nyttigt – enten til at servere kanapeer og snacks i løbet af aftenen, eller til at lade folk hjælpe dem selv til noget mad ved store middagsselskaber. I dag er serveringsfade sjældent brugt, men når de bliver brugt, er det vigtigt, at de ser perfekte ud – og nu takket være Neophos Quantum, vil de se ud som nye og have en brillant glans efter hver vask.

Her hos Neophos forstår vi, at der gennem livet kommer til at være øjeblikke, hvor du har brug for mange tallerkner, og dette betyder, at man skal dedikere tid til at vaske dem alle op. Hvad enten lejligheden er, og hvor mange tallerkner du har brug for, har Neophos Powerball det, der skal til, for at hjælpe dine tallerkner med at komme ud rene og skinnende efter de er blevet vasket, og sikre at dine glas, bestik og dit porcelæn får den bedste rengøring og glans* ı Lige meget hvor mange mennesker, der slutter sig til for at fejre lejligheden, kan du altid stole på Neophos til at gøre alt det hårde arbejde, så du kan fokusere mere på at nyde øjeblikket end på at bekymre dig om, hvor rene dine tallerkner ser ud, og hvor meget der skal vaskes op, når aftenen er slut.

* Sammenlignet med andre Neophos produkter