Artikler

Udforsk Neophos madpræsentation og spiserelaterede artikler. De er fyldt med nyttige og kreative ideer, som får din madoplevelse til virkelig at skinne.

Den perfekte borddækning

Full place setting with cutlery

Se vores tip, som hjælper dig med den perfekte borddækning til dit næste middagsselskab. Se, hvordan du kan komplementere dit funklende, rene service og dække et uforglemmeligt bord.

Læs mere

Planlægning af middagsselskabet

Checklist Mini

Neophos præsenterer den ultimative guide til planlægning af middagsselskabet, som hjælper dig med at arrangere en fantastisk aften og sikre, at du også selv kan nyde aftenen.

Læs mere

Underholdning til middagsselskabet: De bedste selskabslege

Dinner party guests

Se, hvordan du kan underholde dine gæster mellem retterne med Neophos' guide til aktiviteter, som er fyldt med sjove måder at holde dine gæster i godt humør på.

Læs mere

Skema til vintest

Name card using wine bottle corks

Læs mere

Sjove fotografier

Orange smile game

Engangskameraer som underholdning ved et middagsselskab kan være en fantastisk måde at få samtalen og latteren i gang på.

Læs mere

Præsentation af maden

Chicken on a square plate with diagonal lines

Se, hvordan du kan præsentere sommermaden med Neophos. Vores vejledning hjælper dig med det sidste touch, der får retterne til at se fantastiske ud, så du får det optimale ud af årstidens produkter.

Læs mere

Norsk raitaopskrift

Raita in a bowl

Raita er en traditionel, indisk dip, som er perfekt og forfriskende, når den serveres sammen med stærke karryretter.

Læs mere

Krav til diæter

Glass vase with oranges, limes and lemons

Veganere undgår ligesom vegetarer alle slags kød og fisk. Men de er også nødt til at styre udenom alle andre fødevarer, der indeholder animalske produkter, og de kan være vanskeligere at opdage.

Læs mere

Borddekoration til sommermiddagen

Spanish themed place setting with bread and salsa

Neophos præsenterer en praktisk guide til borddekoration, der i få, enkle trin hjælper dig med at skabe et fantastisk bord, der supplerer dine retter perfekt.

Læs mere

Præsentation af sommerens grillmiddag

BBQ sauce bottles

Gør din næste grillmiddag til en sofistikeret soiré med disse tips fra Neophos, der indeholder sjove og utraditionelle forslag til, hvordan du laver den perfekte grillfest.

Læs mere

Indkøbsliste til sommersæsonen

Candle in a glass

Det er en rigtig god ide at bruge årstidens grøntsager, så retterne får et friskt præg, og der er masser af lækre valgmuligheder.

Læs mere